За цвета на обувките

Posted by admin 22.06.2016 0 Comment(s)

 Обувките могат много да кажат за вашия характер. Освен тяхното състояние и техния модел, също и цветът им разкрива много.

 

 Може би всички знаят, че бялото символизира чистота и невинност. Ако харесвате бели обувки, значи сте перфекционисти. Но ако обичате по-тъмните цветове в обувките, тогава сте здраво стъпил на земята.

 Хората, които носят кафяви обувки, не се страхуват от предизвикателства и са много силни по характер. Те постоянно се доказват и с лекота разрешават всеки един проблем. 

 

 Тези, които си падат по ярките и топли тонове са много жизнерадостни. Дамите, които харесват жълти обувки, са комуникативни и обичат нови запознанства. Те постоянно се трудят за постигане на своите цели. Тези, които ги привлича оранжевия цвят са винаги оптимистично настроени, малко са странни ,но доста забавни личности. Розовият цвят издава непостоянство и капризи. А червеният е символ на любовта и жените, които харесват червени обувки, са много страстни. Те държат да са независими и винаги център на внимание.

 

  Зеленият цвят говори за спокойствие и увереност. Ако обичате този цвят, вие сте реалисти. Ако пък харесвате сини обувки, тогава сте тихи, много сдържани и крайно търпеливи хора. Предпочитате домашния уют вместо да ходите по шумни места и често се изолирате от хората.
Лилавият цвят е символ на лукса. Ако си падате по него, значи сте аристократи, държите да сте материално обезпечени, за да бъдете независими. Но въпреки всичко, вие сте мъдри и балансирани хора.

 Ако харесвате бляскави и златисти дамски обувки, вие винаги защитавате собствената си позиция, дори и да е грешна. Искате да властвате над всичко и всички.

 Сивият цвят е скучен, но не и хората, които го харесват. Те са много загадъчни и кокетни. А класическото черно издава консерватизъм и традиционност. Тези, които носят предимно черни обувки, държат много на външния си вид, стила си и изискаността.