Завръщането на класическия модел обувки с токче

Posted by admin 14.05.2019 0 Comment(s)

Ако нямаше "Sex&the City" и героинята Carrie Bradshaw, малко други жени освен истинските биха носили това истинско произведение на изкуството. През годините тези творения успяват да уловят въображението на милиони жени по целия свят. В наши дни много дизайнери и модни къщи се обръщат назад и дават нов тласък на  тенденцията на женствените и романтични високи обувки с токчета...

 

Тази година, 13 години след последния епизод на любимия ни сериал, тези обувки с  класическа закопчалка с диамантената катарама, се връщат в различни вариации.
Всъщност, много къщи и дизайнери, още през есента/зимата на 2016 г. предложиха сатенени стилети с декоративни детайли. Те бяха украсени с кристали в изработката им бе използван „глем“ подход, който ги класира като най-горещите обувки на сезона. Този специален модел създаде жажда за бляскавия стил и го видяхме в много различни версии.

 

 До този момент, доста години не бяхме виждали обувки с впечатляващи и изключително лъскави декоративни елементи, но сега вече може да им дадете втори и трети шанс.

 
 

Освен това, нещата са се променили и обувките на Carrie могат да се носят по далеч по непретенциозни начини. Например, комбинацията от дънки или спортни панталони с лъскави, богато украсени обувки е по-модерна от всякога. Можете да ги носите също с класически пола или рокля, като така определено ще изглеждате класически.

 

Също така, съвременните момичета вече не очакват да се появи г-н Специален, да им предложи диамантения пръстен и да ги спаси като Пепеляшка. Напротив, съвременните дами могат да си го купят и сами и да тръгнат по път, който ще ги отведе до неочаквани и смели пътеки. И защо не? С  правилните обувки момичетата могат да направят всичко!