Модни съблазни: Високите ботуши

Posted by admin 09.11.2016 0 Comment(s)

Високите ботуши са едно от основните украшения на дамската визия в студените зимни дни. Те придават изкусителен вид, женственост, излъчват сексапил и са перфектен начин за подчертаване на изящните извивки на женските крака. Как да изберем подходящия модел високи ботуши?

 

Високи ботуши без цип

Модните тенденции и тази зима продължават да обръщат внимание на моделите без ципове и катарами. Те се нахлузват свободно върху крака, което е доста удобно и практично. Подходящи са за съчетание с тесни панталони, дънки, кожени дрехи. Ако решите да ги комбинирате с рокля, ефектът също ще бъде страхотен, подчертаващ контраста между женственост и бруталност.

 

Високи ботуши с цип

Изключително са модерни моделите, разширени в горната част. Те подхождат идеално с къси рокли, поли, кожени панталонки, туники и блузони. Класическите строги модели със заострени върхове и на висок ток също са много актуални през този сезон. С тях гарантирано ще изглеждате супер стилно и елегантно.

 

С какво облекло си подхождат високите ботуши?

Както вече споменахме, късите рокли, поли и блузони са идеални за тях. Всички плетени дрехи също са добро решение. Разбира се, ако желаете да блеснете в пълната си прелест, не залагайте на дълги поли, защото те ще скрият красотата на високите ботуши. Друг подходящ вариант за съчетание са тесните панталони. С подпъхнати в ботушите крачоли със сигурност ще изглеждате много шик. В този случай много ефектно ще изглежда, ако цветовете на панталоните и ботушите са решени в ярък контраст. Това винаги придава на дамите по-младежки и закачлив вид.


Що се отнася до връхните дрехи, може да се каже, че почти няма такава, която да не стои добре, в комбинация с високи ботуши. Особено привлекателно е съчетанието на високи ботуши и палто тип пелерина. Ако добавите към това права или тясна къса пола, ще изглеждате изключително женствено. За по-делови вид заложете на право палто и пола с дължина максимум до горната част на ботушите.