Шлифери и пухени якета сезон 2016-2017

Posted by admin 04.01.2017 0 Comment(s)

Шлиферите

И този сезон отново се предлагат както класическите такаи и по-весели модели. В модната сцена уверено стоят едноцветните шлифери. Особено тези в кремав, бял и сив цвят, както и техните нюанси. Но не обръщайте задължително внимание на тези цветове само защото са модерни. Може би вашият идеален цвят е тюркоаз, корал или някой друг? Между другото, тези нюанси също са популярни при дизайнерите.

Правият силует си остава модерен при шлиферите. Тук може да избирате между изрязани или класически джобове. Предлагат се и класическите модели с двуредни копчета. Дизайнерите са решили този сезон да не се коригира класиката и колана, който подчертавайки талията и дава желания женствен силует остава. Малко бунтарство с тези модели е възможно, като се постави акцент върху обувките. Например - обувки с високи токчета или ботуши прилепнали по крака.

Момичета с по-закръглена фигура може да използват шлифери с широка талия. Такъв модел ще се скрие от очите проблемните точки, акцентирайки върху бюста.

 

Якетата

През лятото е доста лесно да сте секси и привлекателни нали момичета? Но какво да правите, когато на улицата времето е хладно? Особено, като се вземе предвид, колко е студено времето тази година в България? Лесно, момичета. В миналото якетата са били наистина обемисти и определено не са спомагали за подчертаването на женствените ви форми. Обаче днес (благодарение на дизайнерите!), якетата вече са истинско произведение на изкуството, което подчертава женствеността.

Сред интересните идеи  са якетата тип манекенка.  Един обикновен човек, може да помисли един такъв модел за  обикновено палто или яке за всички сезони. И тогава то се превръща в голяма находка! Особено ценно е, защото това яке ще ви топли през по-дълъг период от време, като се започне то есента и се стигне до пролетта.

Черният цвят си е още на мода в този случай. Тези, които искат да се откъснат от класиката може да изберете черно-зелен оттенък или черно-синьо. Висш пилотаж е ако якето се комбинира с различни материали, кожа  например и най-вече кожена яка. Популярни нюанси са също синьо, сиво, зелено и бордо.