Български ботуши от естествена кожа

Posted by admin 27.11.2019 0 Comment(s)

Есенният студ диктува вашия дрез код. Стилен външен вид с палто и костюм в делови стил, модерен тоалт с ежедневни дънки и парка просто трябва да бъдат допълнени с висококачествени атрактивни обувки. Елегантните кожени български боти и български дамски ботуши от естествена кожа са чудесен избор. Какви са тези обувки и с какво да ги носите, предлагаме да научите от нашата статия:

Представяме ви пет факта за модерните български ботуши от естествена кожа онлайн.

 

1) Днешните български боти и ботуши от естествена кожа са високи до глезена или достигат почти до коляното. Основната им отличителна черта е тяхното качество. Тези обувки могат да бъдат с удължен връх или със заоблени пръсти, с широка ток или без него, но най-важното е, че са много удобни. Те може да са проектирани с връзки или ципове. Благодарение на приспособленията за затваряне от върха до подметката, те са много лесни за обуване и сваляне. Съществуват и модели, които нямат цип или връзки, а еластични детайли.

 

2) Моделите дамски ботуши чизми естествена кожа, напомнят на моделите, появили се във Великобритания през Викторианската епоха. Те са проектирани за Нейно Величество Кралицата и други монарси и са били предназначени за конна езда.

 

3) Съществуват български дамски обувки от естествена кожа тип „Челси“. Те водят началото си от 60-те години, когато започна истински бум на популярността на тези обувки. Причината за това е групата от Ливърпул – легендарната музикална банда The Beatles. Известно е със сигурност, че техните конкуренти - The Rolling Stones - също са предпочитали удобни ботуши с ластик отстрани. Може би това е единственото нещо, което обединява непримиримите съперници. Обувките получиха името си благодарение на Лондонския квартал Челси.

 

4) Едни от най-удобните обувки за зимните месеци са дамски ботуши на платформа. Стилни и удобни, те са отличен избор за офиса или свободното време и са особено подходящи за по-ниските дами.

 

5) Не може да не пропуснем и екстравагнтните български ботуши от естествена кожа арт. Такива български дамски ботуши и български дамски боти от естествена кожа може да са проектиран с разнообразни щампи, надписи и декорации.

 

В нашата онлайн платформа ще намерите от най-малките номера до дамски ботуши и дамски боти естествена кожа 42 номер. При нас ще намерите евтини обувки от естествена кожа за зимните месеци на най-добрите цени.

Също така, ние предлагаме дамски ботуши естествена кожа разпродажба, намаление или ликвидация. Разгледайте нашата дигитална витрина и инвестирайте в чифт стилни и удобни боти или ботуши, с които да се чувствате комфортно и топло през мразовитите зимни месеци.