Обувки оксфордки

Posted by admin 04.12.2019 0 Comment(s)

Дрехи и аксесоари взети сякаш назаем от мъжкия гардероб

 

Ако сте се спрели на обувки тип оксфорд в неутралния бежов цвят, тогава благородните обувки оксфорд дамски ще станат акцент на цялото съчетание.

Между другото, с риза и по-спокоен грим, може да носите обувки оксфорд мъжки дизайн, които също са подходящ и за бизнес среща. Цветните костюми също не напуснаха подиума този сезон. Смесете ярки нюанси с повишено внимание и резултатът определено няма да бъде скучен. Едни от най-подходящите цветове са корал, розово, оранжево, зелено и горчица.

 

 

Женствено  наслояване

 

Една от основните референции на сезона е многослойността и женственият силует. При топло време се постига моден ефект с рокля без презрамки, тениска и блейзър, а в хладното, можете да добавите пуловер или суичър с качулка, за да създадете модерен текструриран вид и да ги комбинирате с обувки стил оксфорд. Задължителен акцент е коланът на талията. Облеклото може да бъде допълнено с пуловер и риза и, разбира се, с актуалното яке „овърсайз“.

 

Освен това може да носите и оригинални обувки оксфорд на платформа, които се съчетават не само с панталони и поли, но и с дънки с елегантни модели. Най-логичният начин за завършване на цветния тоалет е да изберете обувки тип оксфордки от естествена кожа в съответстващ цвят. Тенденция е да се създаде монохромен външен вид, както и за се включват контрастни цветни акценти.

 

 

Уличен стил

 

Дънки, топ или тишърт и дамски обувки оксфорд са модерно комбо, на което винаги можете да разчитате в създаването на тоалети в стил „стрийтоувър“.

 

Уличната мода определя дали нещо е уместно или напротив Обръщайки внимание на ревютата в модните столици всеки сезон, както и на стилните момичета и жени в сърцата на мегаполисите, виждаме разнообразни модели оксфордки дамски, които лесно допълват най-сложените тоалети, като извеждат неща, които по същество са обикновени, но на ново ниво.