Перфектната рокля за официален повод.

Posted by gabi 26.02.2021 0 Comment(s)

Искате уникална рокля за бал, сватба или друго важно за вас събитие? В такъв случай се обърнете към истински шивач, а не залагайте на готовата конфекция. Купувайки си рокли от магазина вие рискувате те да не ви стоят както трябва и така да съсипете важното събитие. Да не говорим за случай, в който някоя друга жена носи същия модел рокли като вашия и се получи истински конфузна ситуация.

Шивачите от Alfabrides.bg се занимава с шиенето на официални и празнични рокли вече десетки години. През цялото това време тя е помагала на жените да бъдат красиво облечени и изпълнени със самочувствието, което заслужават. Заедно с нея вие можете да имате вашата рокля мечта, стояща ви изключително добре и подчертаваща всичко красиво у вас.
Роклите на Alfabrides.bg се отличават с естествена елегантност, модерност и отлична кройка. Друго важно качество на Alfabrides.bg е бързината с която работи. При нея няма отложени срокове. Поеме ли веднъж ангажимент, то той бива спазван на 100%.

Вечерни, официални и бални рокли, булчински и шаферни, ежедневни рокли, рокли поло, с дълги или къси ръкави. Всичко това може да бъде ушито за вас с лекота и качество на изработката.
Alfabrides.bg работи отлично, като поръчките и мерките се взимат там. По желание на клиента мерките могат да се вземат и в дома му или на определено от него място, но това оскъпява услугата.

Поръчки за изработката на рокли се приемат и през интернет с описани точни мерки на дамата, но в такъв случай не се поема гаранция за качествената изработка на поръчаната рокля. Ако желаете все пак да дадете поръчка през интернет, то изпратете цялата необходима информация на посочената по-долу в сайта електронна поща.

За красиви и ефирни рокли с майсторската изработка Alfabrides.bg